Επικοινωνία

Παροχές Υγείας και Ασφάλεια

Υγειονομική περίθαλψη

Το Βουβάλειο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου βρίσκεται κοντά στην Πόθια και είναι στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική υποστήριξη όσο βρίσκεστε στο νησί. Στο χώρο του νοσοκομείου λειτουργούν 24 ώρες|7 ημέρες εξωτερικά ιατρεία (Ά βοήθειες) για τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά. Τα εξωτερικά ιατρεία δεν λειτουργούν Σάββατο και Κυριακή, καθώς και τις επίσημες αργίες.

Στο χώρο του Νοσοκομείου λειτουργούν παράλληλα καθημερινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία, με τις εξής ειδικότητες: Παθολογικό, Χειρουργικό, Ορθοπεδικό, Μαιευτικό, Πνευμονολογικό, Νεφρολογικό, Παιδιατρικό, Καρδιολογικό, Οδοντιατρικό, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτήριο και Ψυχολογικό.

Επίσης το Νοσοκομείο διαθέτει ασθενοφόρο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που χρήζει μεταφοράς από το προσωπικό του νοσοκομείου, καλέστε 2243022166.

 

Ασφάλεια

Η Κάλυμνος θεωρείται ένα πολύ ασφαλές νησί, με οικογενειακό και ανθρώπινο κλίμα. Δεν υπάρχουν σημεία που να θεωρούνται επικίνδυνα για τους επισκέπτες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Εάν μεριμνείτε για τα προσωπικά σας αντικείμενα, πιθανότατα δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα κατά την παραμονή σας στο νησί.

 

Αριθμοί Έκτακτης Ανάγκης

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε απο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο τους αριθμούς 166 για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ή 100 για την Άμεση Δράση. Οι κλήσεις αυτές δε χρεώνονται.